Se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un castron se freaca bine untul. Se adauga pe rand galbenusurile, faina in ploaie, sarea si se subtiaza cu l
Se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un castron se freaca bine untul. Se adauga pe rand galbenusurile, faina in ploaie, sarea si se subtiaza cu laptele pus putin cate putin. Se incorporeaza la sfarsit albusurile batute spuma foarte tare. Clatitele se prajesc numai pe o parte. Se pune prima clatita pe un platou, se unge cu gem si se presara cu zaharul amestecat cu vanilie. Se pun in acelasi mod toate clatitele una peste alta, pana se termina.
Se pudreaza cu zahar si se servesc calde.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu foi si crema caramel
Prajitura cu visine
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios