Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt s
Sase clatite se pliaza in doua, apoi in patru si se taie fasii. Sosul se prepara din ½ kg rosii decojite si fara seminte si o ceapa tocata marunt si calita in ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, maghiran, tarhon, busuioc, cativa catei de usturoi, 1 lingurita de mustar si 2 linguri de ketchup. Daca se folosesc condimente proaspete, dupa fierbere se scot din sos. Se poate folosi si carnat afumat. Acest sos se adauga peste fasiile de clatite, se amesteca bine, se pun intr-un vas pentru cuptor, deasupra se pun feliute de sunca, cascaval ras si smantana.
Altereteteculinare recomandate
Ciuperci umplute
Rulada cu spanac
Rulada ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post