Se spala oul, se sparge intr-un vas adanc, se adauga faina in ploaie, se amesteca bine si se subtiaza cu lapte. Cand se termina laptele, se pune apa r
Se spala oul, se sparge intr-un vas adanc, se adauga faina in ploaie, se amesteca bine si se subtiaza cu lapte. Cand se termina laptele, se pune apa rece, se omogenizeaza si se lasa aluatul la rece. Se fac clatite prajite in ulei si se asaza pe o farfurie intinsa cand sint gata. Se unge fiecare clatita cu marmelada de caise sau de prune, se ruleaza si se acopera cu smantana.
Se servesc imediat. Dupa gust, clatiele se pot indulci cu zahar praf, pudrat peste smantana.
Alte dulciuri retete recomandate
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post