Clatite cu gem de caise si topping de zmeura

Se bate oul cu zaharul, sare, o lingurita ulei, esenta de rom si zahar vanilat, dupa care se adauga laptele si se incorporeaza faina. Se incinge bine

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zahar - 3 linguri
  • lapte - 500 ml
  • faina - o cana
  • zahar vanilat un plic
  • oua - 1 buc
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se bate oul cu zaharul, sare, o lingurita ulei, esenta de rom si zahar vanilat, dupa care se adauga laptele si se incorporeaza faina. Se incinge bine tigaia, se pune putin ulei si se toarna compozitia obtinuta pentru a forma un strat subtire. Dupa ce se scot din tigaie, se umple cu gem de caise si se pune deasupra topping de zmeura.


Alte retete culinare recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors