Cele mai bune clatite sunt cele facute cu bere.
Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea. Le batem bine. Adaugam extractul de vanilie/rom, jumate din lapte, jumate din faina si cacao. Omogenizam si continuam sa adaugam restul ingredientelor: laptele, faina si berea.
Aluatul obtinut il punem la frigider pentru jumate de ora.
Pe o tava de clatite incinsa bine punem cate o jumate de polonic din aluat , le intidem sa fie cat mai subtiri si le coacem pe ambele parti.
Umplutura:
Ricotta o batem impreuna cu frisca si cu zaharul pana cand se omogenizeaza si se intareste frisca. Luam clatitele una cate una si le ungem cu ricotta, asezam si cateva visine (eu am pus pe o clatita cate 5 visine).
Rulam clatitele si servim calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post