• maruntiti biscuitii si amestecati-i cu scortisoara, cardamonul si ghimbirul macinat
• amesteca apoi aceasta compozitie cu untul la temperatura camerei
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de portocala, vanilia, semintele de chia si merisoarele, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire Low, pentru 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post