Piscot cu crema de lapte

Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zah

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • Pentru crema:
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 300 ml lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • Pentru glazura:
  • 1 unt
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 20 g cacao

Mod de preparare

Coacem in forme de cozonac piscotul galben, cel maro (cu cacao) si cel roz (cu aroma de portocale rosii). Preparam crema. Batem spuma margarina cu zaharul pudra. Fierbem 200 ml de lapte cu zaharul vanilat. Amestecam faina si un ou cu 100 ml de lapte. Turnam in amestecul de lapte si zahar vanilat si lasam sa dea in clocot. Cand amestecul obtinut se raceste il amestecam cu crema de margarina. Preparam glazura. Topim la baie de abur untul, zaharul pudra si praful de cacao. Feliem cele 3 piscoturi. Ungem cu crema fiecare felie si le lipim alternand culorile. Obtinem rulade destul de lungi pe care le glazuram cu sosul de cacao si le feliem.
Alte retete de prajituri recomandate:

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Tiramisu

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors