Se separa albusurile, se bat spuma tare , se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile , apoi
Se separa albusurile, se bat spuma tare , se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile , apoi coaja de lamaie rasa. Compozitia se toarna intr-o forma de chec tapetata cu unt si faina, se baga in cuptorul incins la foc mic pt 30-35 min (se incearca cu scobitoarea). In primele 25 de minute nu se deschide usa cuptorului , pentru a nu se lasa compozitia.
Cald, se pudreaza cu zahar pudra, sau se poate face o glazura din 150 gr zahar pudra cu 3 linguri suc de lamaie
Cum ziceam, incerc sa descopar vinetele si combinatiile in care le-as putea folosi si care mi-ar fi pe plac. Aceasta este una...
Musaca cu vinete coapte si piept de puiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala