Pandispan vanilat

Se separa albusurile, se bat spuma tare , se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile , apoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • o cana de faina
  • o cana de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Se separa albusurile, se bat spuma tare , se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile , apoi coaja de lamaie rasa. Compozitia se toarna intr-o forma de chec tapetata cu unt si faina, se baga in cuptorul incins la foc mic pt 30-35 min (se incearca cu scobitoarea). In primele 25 de minute nu se deschide usa cuptorului , pentru a nu se lasa compozitia.
Cald, se pudreaza cu zahar pudra, sau se poate face o glazura din 150 gr zahar pudra cu 3 linguri suc de lamaie

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Cum ziceam, incerc sa descopar vinetele si combinatiile in care le-as putea folosi si care mi-ar fi pe plac. Aceasta este una...

Musaca cu vinete coapte si piept de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala