Se despart ouale. Albusul se bate cu telul (sau mixerul de preferat), pana devine spuma se adauga zaharul si se amesteca in continuare, dupa care se a
Se despart ouale. Albusul se bate cu telul (sau mixerul de preferat), pana devine spuma se adauga zaharul si se amesteca in continuare, dupa care se adauga cateva picaturi de esenta de rom si vanilie, putina coaja de lamaie rasa.
Apoi se adauga faina pana se obtine o pasta putin mai groasa. Aproape de terminare se adauga 5-6 linduri de ulei si se omogenizeaza bine.
In alt recipient se pun 5 linguri din pasta obtinuta si de amesteca cu cacao.
Tavile trebuiesc unse cu ulei
Se adauga continutul alb din vasul mai mare dupa care se adauca continulul obtinut din amestecul cu cacao din recipientul mai mic.
Se imparte im mod egal in 2 tavi. Se amesteca circular continuturile cu un betisor subtire pentru ornament/.
Se tin in cuptor aproximativ 30 de min; se verifica, cu ajutorul unui pai daca sunt coapte
dupa scoaterea din cuptor se pune zaharul pudra pentru ornament.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios