Chec marmorat

Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul putin cate putin. Se adauga cate un galbenus si se bate incontinuu. Se incorporeaza apoi putina fai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1
  • 5 cani zahar
  • 1
  • 5 cani faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare si se adauga zaharul putin cate putin. Se adauga cate un galbenus si se bate incontinuu. Se incorporeaza apoi putina faina, zaharul vanilat, apoi uleiul, adaugat treptat si din nou faina. Se tapeteaza 2 tavi de chec cu unt si faina si se toarna in ele compozitia. Se opreste insa uns fert, care se amesteca cu cacaua, apoi se toarna deasupra, in tavi. Se pune checul la copt, in cuptorul cald, pentru 25-30 de minute.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura televizor Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce