Checul galez il gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete gustoase de checuri. Acest chec are in compozitie unt, zahar, faina, oua, stafide, lapte si scortisoara.
Acest chec galez este delicios! Pentru prepararea acestui chec pufos se amesteca untul cu zaharul tos, apoi se adauga ouale, faina, stafidele si laptele. Se amesteca bine si se toarna apoi mixtura in forma de copt. Se pune forma in cuptor, pe treapta de mijloc si se lasa cca 15-20 de minute, pana creste. Pentru sos, se amesteca untul cu zaharul brun si cu scortisoara. Se scoate checul din cuptor si se unge cu unt partea superioara. Se lasa checul pana se topeste untul, apoi se scoate din forma si se taie felii.
Checul galez se serveste dupa ce s-a racit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post