Albusurile se bat tare, adaugandu-se zeama de lamaie. Se bat in continuare cu zaharul (pudra), iaurtul si la sfarsit cu uleiul (untul topit). Faina se
Albusurile se bat tare, adaugandu-se zeama de lamaie. Se bat in continuare cu zaharul (pudra), iaurtul si la sfarsit cu uleiul (untul topit). Faina se amesteca cu praful de copt, nucile usor prajite si stafidele. Se adauga la compozita albusurilor si se amesteca bine. Se toarna in forma unsa si tapetata cu faina. Se coace la 200grade timp de 42 minute. Cel putin 20 de minute a nu se deschide usa cuptorului.
Se serveste taiat felii la ceaiul de la ora 5 (five o'clock tea)
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios