Chec din albus este un desert delicios care se prepara foarte rapid. Pentru aceasta reteta de chec aveti nevoie de faina, zahar, oua, rahat si cacao
Batem spuma albusurile,adaugand cate o lingura de zahar si sarea, pana il terminam tot. Adaugam faina lingura cu lingura amestecand de jos in sus.Adaugam si coaja de lamaie. Turnam din compozitie in tava de chec pe care am uns-o in prealabil cu ulei si am tapetato cu faina. Oprin 5 linguri din aluat. Adaugam bucatele de rahat. Adaugam cacaoa in compozitia pe care am pastato si o adaugam deasupra. Cu o scobitoare sau varful unui cutit marmoram. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra. Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra deasupra.
Excelent langa o cana cu ceai.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post