• pune in vasul blenderului Oster Reversible sucul de portocale, uleiul, zaharul, vanilia si coaja de portocala. Mixeaza 20 de secunde sa se amestece bine ingredientele
• adauga apoi o cana cu faina, mixeaza din nou 20 de secunde. Adauga praful de copt si inca o cana cu faina. Mixeaza 30-40 de secunde pana amestecul este omogen.
• tapeteaza cu ulei si faina o tava de chec sau o tava rotunda cu pereti detasabili de 22 cm.
• rastoarna compozitia si presara deasupra stafidele
• coace checul in cuptorul preincalzit la 180⁰C, cam 40 de minute, pana trece testul cu scobitoarea
• cand este gata, lasa-l la racit, apoi pudreaza-l cu zahar.
Savureaza cu placere!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post