Puneti intr-un vas la main-marie mierea si untul. Amestecati-le pana cand se topeste untul apoi luam vasul de pe foc. Batem spuma albusurile, adaugam
Puneti intr-un vas la main-marie mierea si untul.
Amestecati-le pana cand se topeste untul apoi luam vasul de pe foc.
Batem spuma albusurile, adaugam treptat zaharul vanilat si zeama de lamaie. Adaugam faina si celelalte ingrediente apoi amestecm prin rasturnare.
Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faian. Coacem la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform. Se scoate din tava numai dupa ce s-a racit.
Presarat cu zahar praf
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios