Chec cu malai si fructe

Este o reteta de post foarte gustoasa

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g margarina
  • 100 g malai
  • 100 g faina
  • 1plic praf de copt
  • 4 linguri vin alb
  • 1 fiola esenta de migdale
  • 130 g zahar pudra
  • 3 linguri nuci macinate
  • fructe

Mod de preparare

Se pregateste in robot o crema fina din margarina frecata cu zahar.

Intr-un castron se amesteca cele doua tipuri de faina, un praf de sare, praful de copt, nuci, se incorporeaza in crema, se amesteca usor, iar la final se adauga vinul si esenta de migdale.

Dupa omogenizare, se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun fructe, si la cuptor va sta 40 min.

Dupa ce s-a racit, se taie, se pudreaza si se serveste.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce