• separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, folosind
• separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, folosind paletele duble pentru albusuri
• adaugati apoi zaharul treptat pana obtineti o bezea tare.
• amestecati galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, ca la maioneza, apoi turnati-le peste bezea. Amestecati usor, cu o spatula, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua
• adaugati coaja rasa de lamaie si vanilia, apoi faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin si incorporati-le usor
• la final, adaugati fructele de padure in compozitia de chec si amestecati foarte usor
• tapetati cu ulei si faina doua tavi de chec si impartiti compozitia in doua
• coaceti checurile la 180 de grade, 45 de minute si faceti testul cu scobitoarea
• lasati checurile la racit in tava jumatate de ora, apoi scoateti-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca complet
• pudrati checurile cu zahar pudra inainte de servire.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post