Intrun castron se pun ouale intregi si zaharul tos, se mixeaza bine pana se albeste compozitia si devine spumoasa, se adauga apa minerala si se mixeaz
Intrun castron se pun ouale intregi si zaharul tos, se mixeaza bine pana se albeste compozitia si devine spumoasa, se adauga apa minerala si se mixeaza.
Se pune zaharul vanilat apoi coaja de lamaie, praful de sare si se amesteca.
Se toarna uleiul cate putin si se amesteca in continuare foarte bine.
Se pune faina amestecata cu praful de copt, cate putin si amestecand tot timpul
Se pastreaza cea mai mare parte de compozitie in castron, iar aprox.10-15 linguri de aluat se pun in alt castron.
In cea mai mica parte se pun cele 2 linguri de cacao, iar in cealalta se rastoarna fisticul.
Se amesteca bine separat in fiecare castron (partea cu fistic cu o lingura)
Se pregateste o tava de chec care se tapeteaza si eventual si hartie de copt pe fund ( ajuta checul sa iasa mai repede dupa copt).
Se toarna partea cu fistic, se adauga cu lingura si compozitia cu cacao.
Se baga tava-n cuptor la 175 grade pentru 35-40 min.
Se pudreaza si se lasa la racit.
Reteta Chec cu fistic si cacao a fost propusa de Pocahontas
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios