Chec cu ciocolata si vin rosu

Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat foarte bine. Se adauga ouale pe rind si apoi restul ingredientelor. Se pune in tava tapetata cu faina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • un zahar vanilat
  • o lingura scortisoara
  • 4 oua
  • 2linguri rom
  • 2 linguri cacao
  • 250 g faina
  • un praf de copt
  • 150 g fulgi de ciocolata
  • 50 ml vin rosu
  • pentru glazura: 150 g ciocolata alba

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat foarte bine. Se adauga ouale pe rind si apoi restul ingredientelor. Se pune in tava tapetata cu faina si se coace 60 min la foc potrivit.

Tava trebuie sa fie lunga de 30 cm. Se lasa sa se racesca si se acopera cu glazura.


Se serveste rece taiat felii potrivite.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors