Zaharul cu cacao cu laptele si margarina se pun pe foc mic, se amesteca pana se topeste zaharul si margarina. Se lasa 3-4 min. sa clocoteasca apoi se
Zaharul cu cacao cu laptele si margarina se pun pe foc mic, se amesteca pana se topeste zaharul si margarina. Se lasa 3-4 min. sa clocoteasca apoi se ia de pe foc. Din compozitie se opresc 13-14 linguri pentru glazura. Restul se lasa sa se raceasca si se adauga galbenusurile unul cate unul, faina cate putin si la sfarsit se adauga albusurile batute spuma si praful de copt nestins. Se pune compozitia in 2 tavite unse cu margarina si se coace 30-40 min. Se scoate si se aseaza pe un platou, se toarna glazura calduta si se presara nuca macinata sau nuca de cocos.
Se servesc la cafea sau ceai sau la zile festive taiata in felii si asezata pe o farfurie.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios