Chec brun este o reteta delicioasa de prajitura in a carei compozitie intra crema de ciocolata, faina, scortisoara, zahar brun, fructe uscate, coniac, unt, oua, praf de copt
Untul scos cu cateva ore de la frigider se freaca cu zaharul bine pana se face spuma, se adauga ouale pe rand si se mixeaza dupa fiecare, apoi sarea, scortisoara, faina amestecata cu praful de copt si laptele. Se tapeteaza o forma detasabila de tort de vreo 23 cm. Se pune ¾ din aluat, se adauga crema de ciocolata si se trece cu furculita prin aluat pentru a distribui crema pe toata suprafata si se pune aluatul ramas. Netezim frumos deasupra si punem fructele uscate. Se da la cuptorul incins pentru 50-60 de minute la foc mic
Se serveste la o cana mare de ceai sau lapte rece.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post