Chec aperitiv cu sunca si zarzavaturi

Checul aperitiv cu sunca si zarzavaturi este o mancare cu carne simpla si delicioasa ce se serveste ca si aperitiv. Galbenusurile se pun cu sare, iar albusurile se bat spuma.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de gris
  • 4 cepe
  • sunca sau
  • peste din conserva
  • zarzavat si
  • condimente

Mod de preparare

Checul aperitiv cu sunca si zarzavaturi este o mancare cu carne simpla si delicioasa ce se serveste ca si aperitiv. Galbenusurile se pun cu sare, iar albusurile se bat spuma. Galbenusurile se bat spuma, apoi se pune ceapa calita, sunca taiata cubulete (sau pestele), faina, grisul si zarzavatul. Se adauga albusurile spuma, dupa care se pune in tava tapetata la foc potrivit.


Checul aperitiv cu sunca si zarzavaturi se serveste imediat.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat Papricașul este o mâncare tradițională ungurească, asta...

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala