Briosele cu castane sunt aromate, pufoase si foarte usor de facut. Sunt gustarea perfecta pentru ceva dulce, langa o cana cu ceai.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade celsius. Mixeaza ouale pana devin pufoase, adauga zaharul pudra si piureul de castane si mixeaza inca doua minute. Adauga praful de copt si faina de migdale.
Pune in forme individuale de briose si coace pentru 20-30 de minute pana cand trec testul cu scobitoarea.
Lasa sa se raceasca si pudreaza cu zahar.
Obs: Daca nu gasesti in comert faina de migdale, poti sa le maruntesti cu ajutorul unui blender pana devin fine, dar nu pentru timp indelungat deoarece vor incepe sa lase uleiurile, dupa care le cerni.
Briosele cu castane se servesc ca atare sau langa o cana cu ceai cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post