Tort cu fructe rege

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru. 2. Tai 2 cercuri. 3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de patiserie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g fructe proaspete (capsune si kiwi)
  • 1 instaritor de frisca
  • 3 linguri zahar
  • 2 ciocolate mici

Mod de preparare

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru.

2. Tai 2 cercuri.

3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le lasi la racit.

4. Bati frisca, adaugand intaritorul de frisca, pana obtii o crema groasa.

5. Ungi prima felie de blat cu 1/3 din spuma de frisca si deasupra pui o parte din fructe, acoperindu-le cu frisca.

6. Acoperi cu a doua felie de blat si iar pui frisca si fructe.

7. Razi ciocolata pe deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors