Ouale se bat, se pune apa, zaharul si zaharul vanilat si se face spuma. Faina se amesteca cu praful de copt se se amesteca cu spuma de oua. la sfarsit
Ouale se bat, se pune apa, zaharul si zaharul vanilat si se face spuma. Faina se amesteca cu praful de copt se se amesteca cu spuma de oua. la sfarsit se adauga si migdalele. se pune in tava si se da la cuptor.
Dupa ce s-a copt si e rece se scoate din forma si se taie in 3 bucati ( felii).
Ananasul se scurge de suc iar sucul se amesteca cu apa pana se ajunge la 450 ml. Budinca si zaharul se prepara cu acest suc. Se lasa budinca la racit. Untul se freaca spuma, apoi se amesteca cu budinca, trebuie ambele sa fie la temperatura camerei ca sa nu se taie. se trag deopart cateva bucati ananas pt ornat iar restul se taie bucati. se pune un blat pe un platou apoi jumatate din bucatelele de ananas se pune peste blat. crema se imparte in trei si se pune o parte peste ananas. apoi se pune al doilea blat, ananas, crema, al treilea blat si crema.
Se poate orna cu migdale, ananas sau dupa preferinte
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post