Tort cu banane, cocos si branza

Biscuitii de rup bucatele mici, si se amesteca bine cu untul. Compozitia se pune intr-o forma (20 cm) si se apasa bine. Branza si zaharul se amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g biscuiti de cacao
  • 50 g unt
  • 350 g branza proaspata
  • 75 g zahar
  • 50 g cocos
  • 2 linguri lichior de cocos
  • 2 banane
  • 125 g ciocolata amaruie
  • 1 pachet gelatina
  • 3 linguri apa
  • 150 g frisca

Mod de preparare

Biscuitii de rup bucatele mici, si se amesteca bine cu untul. Compozitia se pune intr-o forma (20 cm) si se apasa bine.

Branza si zaharul se amesteca bine, si apoi se adauga liqor-ul de cocos si cocosul. Bananele ( si ele sub forma de pasta...adica se rup si se amesteca pana ajung ca o pasta) se amesteca cu branza, si se mai adauga ciocolata amaruie (facuta bucatele).

Gelatina se prepara in apa si se amesteca cu compozitia de mai sus dupa care se adauga si frisca bine batuta. Compozitia se pune peste blatul de biscuiti si se pune la frigider pana cand crema se intareste (cat sa nu curga).

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors