Prajitura razuita

Se framinta 2 bulgari egali. Din unul se intinde o foaie apoi se pune crema si al 2-lea bulgar se razuie peste crema facuta din ingredientele de mai s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr margarina (fara sare)
  • 200 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 450 gr faina
  • 1 praf de copt
  • vanilie
  • un virf de cutit de sare
  • Crema: 4 galbenusuri
  • 250 gr zahar pudra
  • 4 linguri gem de caise
  • un pumn de nuca macinata

Mod de preparare

Se framinta 2 bulgari egali. Din unul se intinde o foaie apoi se pune crema si al 2-lea bulgar se razuie peste crema facuta din ingredientele de mai sus.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide