Amestecati intr-o cratita trei galbenusuri cu 5 linguri de zahar si freacati-le. Adaugati, alternativ, faina si laptele (in faina puneti praful de co
Amestecati intr-o cratita trei galbenusuri cu 5 linguri de zahar si freacati-le.
Adaugati, alternativ, faina si laptele (in faina puneti praful de copt stins cu putin suc de lamaie).
Adaugati uleiul si la urma albusurile batute spuma cu 3 linguri de zahar.
Compozitia finala o turnati in tava de la aragaz, unsa si infainata. Peste coca asezati fructele fara samburi (unele langa altele dupa ce au fost spalate si lasate sa se scurga bine ) .
Bagati prajitura in cuptorul incins si lasati-o sa se coaca la foc potrivit, aprox .45 de min.
Prajitura cu fructe se poate prepara si cu piersici.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala