Paste (rotini) cu pesmet si zahar

Pastele cu pesmet si zahar sunt un desert consacrat, un desert nepretentios, ieftin, cu ingrediente putine. Macaroanele cu pesmet pot fi servite si cu gem.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri unt
  • Pesmet cit doriti
  • Zahar dupa gust
  • Zahar vaniliat
  • Brinza dulce de vaca (otional)
  • Fistic
  • Paste (in cazul meu rotini)

Mod de preparare

Va mai aduceti aminte din copilarie,atunci cind bunicile noastre ne presta acest delicios desert?

Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste.

Adaugam pesmetul si-l prajim putintel.

Adaugam zaharul, zaharul vaniliat.

Prajim 1 minut, dupa care adaugam pastele fierte al dente si fisticul. Servim pastele rotini cu gem de capsuni cald.


Pofta buna! Reteta Rotini cu pesmet si zahar a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala