Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc. Se amesteca iaurtul cu mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de p
Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc. Se amesteca iaurtul cu mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de portocale, si suc de lamaie. Gelatina se inmoaie in apa rece 10 min apoi se dizolva si se inglobeaza in compozitia de iaurt si mascarpone. 4 cesti de cafea se tapeteaza cu suport de pergament, astfel ca sa ramana in exterior cca 3 cm. Se toarna crema si se da la congelator 3 ore. Se scot suporturile de hartie cu tot cu continut si se rastoarna pe farfurii de desert. Se orneaza cu visine si ciocolata rasa.
De la un timp am devenit mare fan al sfeclei roșii, așa că încerc să o includ în diverse rețete cum este și...
Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumataIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala