Iglu de bezea

Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30 g zahar si se inglobeaza in crema d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 210 g zahar tos
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 5 albusuri
  • 30 g faina
  • 30 g amidon
  • 20 g cacao
  • 2 linguri stafide
  • 250 g zmeura
  • 250 g inghetata de ciocolata
  • 250 g inghetata de cafea

Mod de preparare

Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30 g zahar si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Cuptorul se incinge la 180 grade. Se amesteca faina, amidonul si cacao si se toarna in crema de galbenusuri. Se aseaza pe hirtie si se coace 15 min. Se lasa sa se racoreasca si se taie 4 cerculete.

Cuptorul se incinge la 250 grade. Se bat 3 albusuri cu 150 g zahar. Pe fiecare cerc de aluat se aseaza inghetata de ciocolata, zmeura si apoi inghetata de cafea. Se acopera cu albus si se da la cuptor 5 min.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti aperitiv, cu cascaval

Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...

Biscuiti aperitiv, cu cascaval
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala