Iglu de bezea

Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30 g zahar si se inglobeaza in crema d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 210 g zahar tos
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 5 albusuri
  • 30 g faina
  • 30 g amidon
  • 20 g cacao
  • 2 linguri stafide
  • 250 g zmeura
  • 250 g inghetata de ciocolata
  • 250 g inghetata de cafea

Mod de preparare

Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30 g zahar si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Cuptorul se incinge la 180 grade. Se amesteca faina, amidonul si cacao si se toarna in crema de galbenusuri. Se aseaza pe hirtie si se coace 15 min. Se lasa sa se racoreasca si se taie 4 cerculete.

Cuptorul se incinge la 250 grade. Se bat 3 albusuri cu 150 g zahar. Pe fiecare cerc de aluat se aseaza inghetata de ciocolata, zmeura si apoi inghetata de cafea. Se acopera cu albus si se da la cuptor 5 min.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors