Pune grisul in laptele amestecat cu 200 ml de apa si amestecand repede, fierbe-l pe foc mic, pana devine dens. Pune grisul intr-o farfurie mai mare sa
Pune grisul in laptele amestecat cu 200 ml de apa si amestecand repede, fierbe-l pe foc mic, pana devine dens. Pune grisul intr-o farfurie mai mare sa se raceasca cat mai repede. Pana se raceste, spala, curata si taie marunt fructele. Amesteca grisul cu lapte racit cu siropul de zmeura, zeama de lamaie si zaharul vanilat, dupa care presara cu sare si coaja rasa de lamaie. Daca este necesar poti adauga si putin zahar pudra. La sfarsit adauga bucatile de fructe. Pune in farfurioare grisul cu fructe, acopera-le si pune-le in frigider. (Le poti prepara chiar si cu o zi inainte sa le servesti.)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post