Galuste cu caise

Brinza se amesteca impreuna cu faina si ouale si se se lasa sa stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza, se scot simburii si in locul l

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g brinza de vaci
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 12 caise
  • 12 bucati de zahar
  • 70g unt
  • zahar
  • scortisoara

Mod de preparare

Brinza se amesteca impreuna cu faina si ouale si se se lasa sa stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza, se scot simburii si in locul lor se strecoara in fiecare caisa cite o bucatica de zahar. Se pune la fiert intr-o oala mare apa si putina sare. Fiecare caisa se infasoara in aluat si se pune la fiert cam 10-12 min. Apa nu trebuie sa clocoteasca.se scot cu spumiera si se lasa sa se scurga. Se topeste untul si se stropesc galustele.
Se servesc fierbinti cu zahar si scortisoara.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors