Fursecuri cu vin rosu

Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un aluat care se tine la rece cc 30.minu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 250g zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite scortisoara
  • 280g margarina(rama)
  • 2 linguri vin rosu
  • glazura de ciocolata
  • nuci macinate
  • dulceata de capsuni

Mod de preparare

Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un aluat care se tine la rece cc 30.minute

Se intinde apoi subtire si cu un paharel se taie forme care se coc la 180 grade 10 minute .

Se lasa sa se raceasca si apoi se ung cu dulceata si se lipesc cite 2.Marginile se dau prin glazura de ciocolata(in prealabil topita) si apoi prin nucile macinate.

se pastreaza in doza cu capac ca sa se inmoaie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu pere, nuci si crema caramel

Zilele trecute am vazut un tort decorat in genul acesta si mi-a placut enorm. Asa ca, mi-am luat pere si am inceput sa...

Desert tort cu pere, nuci si crema caramel
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide