Foi casnica cu crema de rahat

Se dau prin masina de tocat rahatul si lamaile (cu coaja cu tot), se amesteca cu pachetul de unt si nuca sau alunele. Se ung cele cinci foi in strat m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rahat
  • 1 pachet unt
  • 4 lamai mari
  • benevol nuca data la cuptor 15 min sau alune

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat rahatul si lamaile (cu coaja cu tot), se amesteca cu pachetul de unt si nuca sau alunele. Se ung cele cinci foi in strat mai gros si se dau la rece. In post sau pentru cei care nu suporta untul se poate prepara crema si fara unt sau margarina.
Prajitura se taie a doua zi dupa pregatire.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi cu tarhon

Vazut la Merisor, salivat, poftit si pus mana si facut. Foarte buna!

Ciorba de cartofi cu tarhon
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala