Desert mancarea ingerilo

Faramitati blatul intr-un bol. Intr-o cupa de dimensiuni medii, amestecati branza topita cu zahar pana obtineti o pasta moale si pufoasa. Puneti un st

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de blat pandispan
  • 448 grame branza topita
  • 200 grame zahar alb
  • 224 grame frisca (la temperatura camerei)
  • 615 grame capsuni proaspete
  • taiate
  • 504 grame glazura de capsuni

Mod de preparare

Faramitati blatul intr-un bol.

Intr-o cupa de dimensiuni medii, amestecati branza topita cu zahar pana obtineti o pasta moale si pufoasa. Puneti un strat de frisca. Faramitati tortul cu mainile si imprastiati mixtura cu branza topita peste el.

Intr-un bol, cobinati capsunile cu glazura pana cand capsunile sunt acoperite uniform. Adaugati peste stratul de crema cu branza topita.
Raciti inainte de a servi.

Alte retete cu capsuni

Spuma de capsuni

Prajitura cu capsuni

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala