Desert cu smantanica

Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua, se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pachete piscot pentru copii
  • Pudra de cacao(olandeza
  • daca este posibil)
  • 1
  • 5 kg smantana de tip 1
  • 5%
  • Un compot de piersici
  • Zahar dupa gust

Mod de preparare

Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua,

se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si pudra de cacao si 1/3 din cantitate se pune peste piersici. Procedeul se repeta inca o data. Ultimul rand trebuie sa fie de piscot care se acopera cu smantana ramasa. (Se poate prepara si cu alte fructe). Se tine la frigider cel putin o zi.
Alte dulciuri recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

CHIFTELE DIN OREZ ASEZONATE CU CURRY

O altă variantă a chiftelelor din orez preparat. Fac parte din seria preparatelor, reciclate ;) Spor și poftă bună! >:D

CHIFTELE DIN OREZ ASEZONATE CU CURRY
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide