Clatite aromate

Galbenusele se bat cu 110 g zahar in bain-marie. Se dizolva inauntru gelatina muiata in prealabil. Se lasa sa se racoreasca. Se amesteca apoi cu brinz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 galbenuse
  • 140 g zahar
  • 2 foi gelatina
  • 250 g brinza vaci
  • 370 ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 500 ml lapte
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 40 g unt topit
  • 100 g faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Galbenusele se bat cu 110 g zahar in bain-marie. Se dizolva inauntru gelatina muiata in prealabil. Se lasa sa se racoreasca. Se amesteca apoi cu brinza de vaci si frisca batuta. Ouale intregi se amesteca cu laptele, coaja de lamiie, putina sare, untul topit, restul de zahar si se adauga faina. Se lasa sa stea aluatul 30min. Din acest aluat se prajesc clatite care se umplu cu crema de brinza.
Se servesc pudrate cu zahar.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors