Cheesecake rapid

1. Se unge o tava (rotunda) cu unt si se presara mult pesmet atat pe fund cat si pe peretii tavii. 2. Se bat cu mizerul intai galbenusurile cu zahar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua mari (numai galbenusurile)
  • 4 linguri branza de vaci
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana mai tare
  • 2-3 linguri zahar
  • 3-4 linguri pesmet
  • 1 lingurita de unt
  • vanilie
  • aroma de lamaie

Mod de preparare

1. Se unge o tava (rotunda) cu unt si se presara mult pesmet atat pe fund cat si pe peretii tavii.

2. Se bat cu mizerul intai galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana, branza de vaci si faina, pe rand, continuand sa se amestece bine.

3. Se toarna amestecul cu grija in tava si se coace la foc mic apoi ceva mai mare pana cand se rumeneste, dar nu foarte mult. Prajitura aceasta nu trebuie sa iasa foarte tare, ea se aseamana cu o pasca fara aluatul de cozonac.
1. Se bate frisca si se decoreaza cu frisca si cu fructe proaspete dupa dorinta.

2. Se decoreaza cu fructe din compot, sau fructe prospete, dupa gust.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors