Inmuiem stafidele. Fierbem laptele cu 3 linguri de zahar tos, cu zahar vanilat si un varf de cutit de sare. Amestecand continu, adaugam cate putin gri
Inmuiem stafidele. Fierbem laptele cu 3 linguri de zahar tos, cu zahar vanilat si un varf de cutit de sare. Amestecand continu, adaugam cate putin gris, apoi fierbem pe foc mic si lasam sa se raceasca.
Separam albusurile de galbenusuri, apoi adaugam galbenusurile la gris. Batem o spuma tare din albusuri si din zaharul ramas, apoi adaugam la gris. Stoarcem stafidele si le punem in compozitie.
Alte retete dulciuri recomandate:
Placinta cu mere
Prajitura visine
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala