Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se p
Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se pune faina si se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina,apoi se toarna treptat laptele,amestecand continuu,pana se obtine o ciulama buna.Se ia sosul de pe foc,se adauga sare,piper,galbenusurile,cate unul,se amesteca bine dupa fiecare,apoi se introduc varfurile de sparanghel si albusurile batute spuma tare si se amesteca,foarte usor.Se unge o forma cu unt se toarna compozitia in ea si se presara cascaval ras.Se introduce la cuptorul incalzit.
Se serveste cand se scoate din cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post