Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se p
Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se pune faina si se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina,apoi se toarna treptat laptele,amestecand continuu,pana se obtine o ciulama buna.Se ia sosul de pe foc,se adauga sare,piper,galbenusurile,cate unul,se amesteca bine dupa fiecare,apoi se introduc varfurile de sparanghel si albusurile batute spuma tare si se amesteca,foarte usor.Se unge o forma cu unt se toarna compozitia in ea si se presara cascaval ras.Se introduce la cuptorul incalzit.
Se serveste cand se scoate din cuptor
Delicios...si o idee buna de pranz!
Pui cu ciuperci in sos de smantanaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala