Budinca de smochine

Se pune sa se topeasca la foc 100 g zahar cu o jumatate ceasca de lapte. Cand e fierbinte, se adauga 100 g unt proaspat. Se freaca 4 galbenusuri de ou

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g zahar
  • jumatate ceasca lapte
  • 100 g unt
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri faina
  • scortisoara pisata
  • 200 g smochine
  • 100 g migdale
  • 4 albusuri spuma

Mod de preparare

Se pune sa se topeasca la foc 100 g zahar cu o jumatate ceasca de lapte. Cand e fierbinte, se adauga 100 g unt proaspat. Se freaca 4 galbenusuri de ou cu 4 linguri de faina, se adauga laptele si scortisoara, smochinele, migdalele si la urma cele 4 albusuri spuma. Se toarna intr-o forma unsa cu unt. Se fierbe o ora, apoi se rastoarna si se serveste cu sirop de fructe.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors