Se freaca 6 galbenusuri cu 100 grame zahar si o bucata de vanilie, se adauga 4 linguri de faina, apoi 2 cesti de smantana, un praf de sare, putina coa
Se freaca 6 galbenusuri cu 100 grame zahar si o bucata de vanilie, se adauga 4 linguri de faina, apoi 2 cesti de smantana, un praf de sare, putina coaja de lamaie. Se amesteca totul bine si la urma se adauga cele 6 albusuri facute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara faina si se coace o ora in cuptor la bain-marie. Se rastoarna, se serveste cu sos de ciocolata.
De la un timp am devenit mare fan al sfeclei roșii, așa că încerc să o includ în diverse rețete cum este și...
Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumataIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala