Budinca de paste cu branza de vaci

Budinca de paste cu branza de vaci este o siguranta o reteta culinara ce va aduce aminte de copilare. Cu stafide imbibate in rom si crema de branza vanilata, este un desert minunat.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g stafide
  • rom
  • suc de portocale
  • scortisoara
  • 200g mascarpone
  • 200g branza de vaci
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 3 oua
  • 100g zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 2 linguri smantana
  • zeama de la 1 lamaie
  •  

Mod de preparare

Inmoaie stafidele in romul amestecat cu scortisoara si sucul de portocala pentru 1 ora. Fierbe pastele dupa indicatiile de pe pachet si scurge-le de apa.

Amesteca cele doua tipuri de branza impreuna cu amidonul, zaharul, zaharul vanilat, smantana si zeama de lamaie pana obtii un amestec omogen. Adauga apoi stafidele hidratate si scurse si amesteca.

Adauga si pastele acestui compozitiei de branza si amesteca. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, toarna compozitia si da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand budinca se rumeneste, aproximativ 20 de minute.

 

Aceasta reteta de budinca a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes.


Lasa budinca de paste si branza de vaci sa se raceasca complet, pudreaza cu zahar si serveste-o felii.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors