Budinca de paine si cas

Se bate un ou si se amesteca cu laptele,amestec in care se moaie feliile de paine pana absorb tot laptele.Se ia un vas de sticla incasabila,se unge cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g branza de burduf sau cas sfaramat
  • 12 felii de paine
  • 1/2l lapte
  • 100g unt
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • o ceasca cascaval ras
  • 2 oua
  • 50 g unt pt uns tava

Mod de preparare

Se bate un ou si se amesteca cu laptele,amestec in care se moaie feliile de paine pana absorb tot laptele.Se ia un vas de sticla incasabila,se unge cu unt,se aseaza un rand de felii muiate,apoi un strat de branza,iar deasupra paine.Printre randuri se pun si bucatelele de unt si se presara cascaval ras.Se bat un ou,se amesteca cu smanata si cu putin lapte si se toarna deasupra.Se introduce vasul in cuptor pentru jumatate de ora.
se serveste din forma in care s-a copt.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi cu tarhon

Vazut la Merisor, salivat, poftit si pus mana si facut. Foarte buna!

Ciorba de cartofi cu tarhon
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala