Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe f
Se toaca o ceapa si se caleste usor in 50 g unt,se adauga orezul spalat si uscat si se caleste putin cu ceapa.Se toarna 3 cesti cu apa si se lasa pe foc mic sa fiarba usor.Cand a scazut bine se pune un praf de sare,un praf de piper,sunca taiata marunt,cascavalul ras si unt.Se unge o forma bine cu unt,se toarna orezul si se introduce in cuptor.Cand se serveste se aseaza orezul pe o farfurie mai mare.in forma de coroana,iar in mijloc se toarna sosul de ciuperci,preparat astfel:ciupercile spalate bine,taiate feliute se pun in tigaie cu 50 g unt si cu o ceapa tocata si se calesc la foc moderat pana scade apa pe care o lasa ele.
Cum doresti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post