Budinca de orez acruta

Se fierbe orezul cu apa sau lapte. Se fierb separat mere acrisoare ca un compot scazut de tot si dulce. Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar orez
  • 1 litru lapte
  • 100 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • 7-8 mere
  • 200 gr. nuci
  • 50 gr. stafide

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu apa sau lapte. Se fierb separat mere acrisoare ca un compot scazut de tot si dulce. Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de orez, un rind de mere si un rind de nuci pisate si alt rind de orez cu stafide. Se pune unt deasupra si se da la cuptor (pentru dieta nu se pun nuci).

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumata

De la un timp am devenit mare fan al sfeclei roșii, așa că încerc să o includ în diverse rețete cum este și...

Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala