Se unge cu unt si se presara cu zaharul tos o forma rotunda sau o cratita. Se asaza merele curatate de coaja si de casuta cu seminte si se da la cupto
Se unge cu unt si se presara cu zaharul tos o forma rotunda sau o cratita. Se asaza merele curatate de coaja si de casuta cu seminte si se da la cuptor lasind pina cind merele sint aproape coapte. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si vanilia pina devine ca o spuma. Se adauga faina in ploaie, amestecind neincetat, apoi albusurile batute spuma separat si se amesteca foarte usor. Compozitia obtinuta se toarna in forma peste mere si se da la cuptor la foc slab lasind pina se rumeneste. Se rastoarna fierbinte pe o farfurie. Astfel, apare fiecare mar.
Budinca se poate servi si calda si rece garnisita cu citeva boabe de dulceata de visine sau putina frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post