Budinca de malai cu branza de vaci

Se freaca branza de vaci cu galbenusurile, se adauga smantana, zaharul, faina, praful de copt stins in zeama de lamaie si malaiul fiert cateva minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 300 ml smantana
  • 3 oua
  • 400 gr malai
  • 200 gr faina
  • 1 lingura zahar
  • 1 jumatate de praf de copt
  • 1 lingurita zeama de lamaie

Mod de preparare

Se freaca branza de vaci cu galbenusurile, se adauga smantana, zaharul, faina, praful de copt stins in zeama de lamaie si malaiul fiert cateva minute si racit. La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma. Compozitia se toarna in forma tapetata si se coace in cuptorul incins la foc potrivit, timp de 45 de minute. Cand s-a rumenit si se desprinde de pe marginea formei, este gata.
Se serveste cu smantana.

Alte retete de dulciuri:

Galuste cu prune

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors