Se unge usor cu unt si se presara cu pesmet fin, o forma rotunda sau o cratita. Pe fund se asterne in strat uniform o treime din cantitatea de gris, p
Se unge usor cu unt si se presara cu pesmet fin, o forma rotunda sau o cratita. Pe fund se asterne in strat uniform o treime din cantitatea de gris, peste el se pune jumatate din merele rase, iar peste mere se presara jumatate din cantitatea de zahar si bucatele de unt. Se repeta operatia acoperind cu ultima treime din cantitatea de gris. Peste el se aranjeaza citeva rotogoale de mar curatat de coaja si seminte. Se toarna laptele clocotit si se da la cuptor la foc potrivit lasind sa se rumeneasca. Se rastoarna pe o farfurie apoi se acopera cu o a doua si se rastoarna iar, in asa fel ca sa apara rotogoalele de mar
Budinca se poate servi atit calda cit si rece
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post